mandag 25. mai 2009

All Smiles

Tenkte ae skulle bli litt bedre paa det her. Teknologi e jo en flott ting som kan brukes for aa naa alle og enhver, hihi. Det e jo ikke enkelt aa faa kontakt med folk pga. tidsforskjell, men oppdateringen skal bli bedre heretter. Ettersom vi alle fyller 18 om dagen e det endel fester paa gang og fredag var ikke noe unntak. Sophie feiret 18aarsdagen sin paa et sted som heter All Smiles i Ringwood. Det var en hyggelig kveld, med mest folk fra skolen. Festene er litt annerledes fra hjemme, det er litt mer uptight, og folk er mer i sine egne "klikker" paa en maate. Aa andre siden ble det masse dansing, for det maa jo til naar lokalet har egen dj og et bra dansegulv! Desverre maatte dj'en gaa etter 2 timer, og da vi ikke fikk til aa skifte sanger ble det bare instrumental teckno resten av kvelden! Ae kan ikke vente til aa bli 18 altsaa, herlighet. Vi holder paa aa planlegge mitt going away/18 party, som forhaapentligvis blir i begynnelsen av juli. Petra og ae tenkte kombinere feiringa, og det blir nok veeldig bra dersom vi faar det til!


Ovenfor: Rebeka, meg og Danni paa All Smiles

Sondag var det debutante ball practice. Vi dansa i 4 tima(!), og ae kan no si at ae kan danse mambo, the nenette, the progressive jive og en til dans noelunde bra. Ae e jo ikke saa altfor grasios og elegant, men ae gjor mitt beste! Ae og Bradd e ganske bra dansera, for han var med paa det ifjor med ei anna jente saa han vet ka som skal til liksom.

Ojojoj, idaag va ae paa opshop shopping foresten. Kjopte et raastilig skjort og ei svart skinnveske for 50 kr tilsammen. Ka sies? Det hadde dokker ikke trott!

Ingen kommentarer: