søndag 17. august 2008

A game of footie!

G'day mates! Kom nettopp hjem fra en australiensk fotballkamp. Her i Melbourne er footie religion, og dagens kamp lokket et publikum på 45 000. Kampen spiltes mellom Hawthorn og Richmond - nr 2 og nr 10 på tabellen. Jeg går for Hawthorn ettersom de har de peneste spillerne (ha ha). Desverre vant vi ikke, men utrolig bra var det uansett - med café og bar på stadion. Selskapet mitt i dag var Jenny(hostmum nr 2) og hennes sønner Dan (13) og Tom (15), de var kjempehyggelige gutter så neste famile blir nok super :)

















Legg merke til lengden, eller mangelen på shortsen
















Lance Franklin (t. høyre) er gudommelig på alle måter

6 kommentarer:

Måns sa...

När byter du familj?

Linnéa Öberg sa...

det är osäkert än, vet faktisk inte alls när. men tror om 2-3 månader!

Lena Aastrøm sa...

kordan e opplegget med familie for dae egentlig? kor mange maa du ha i lopet av oppholdet? Og forresten, katti reise du hjem? HEHE

Linnéa Öberg sa...

æ har 5(!) familia i år, herregud det e mange. ane ikke når æ bytte neste gang, men tror at det e om 3 måneda eller nokka. skal ikke bo like lenge i alle, men det blir 5 til sammen. kommer hjem i begynnelsen av juli :)når drar du hjem?

Johanna sa...

Woho, ja det var inte mycket shorts att se. Är det typ som rugby eller?

Linnéa Öberg sa...

tja, jag kan inte rugbyregler - men det är ingenting som fotboll i alla fall. dom har inget skydd och det är ganska rått, doc är det superkul!